English
Bu sayfa, Atenso tarafından geliştirilen Growia Android uygulamasında Google hesabıyla
açılan hesabın ve buna bağlı verilerin nasıl silineceğini açıklar.
Uygulama içinden silme
- Growia uygulamasını açın.
- Alt menüden Ayarlar‘a girin.
- Hesap bölümünde Hesabımı ve verilerimi sil‘e dokunun.
- Onaylayın ve güvenlik için Google hesabınızı yeniden seçin.
İşlem tamamlandığında hesabınız ve buluttaki yedeğiniz hemen silinir.
Uygulamaya erişiminiz yoksa
Giriş yaptığınız Google hesabının e-posta adresinden atensostudio@gmail.com adresine
“Hesap silme talebi” konulu bir e-posta gönderin. Talebiniz en geç 30 gün içinde
sonuçlandırılır ve size e-postayla bilgi verilir.
Silinen veriler
- Growia hesabınız (Google hesabınızla bağlantısı, e-posta adresi, ad, kullanıcı kimliği)
- Buluttaki yedeğiniz: bitkileriniz, takma adlar ve notlar, bakım geçmişi, hatırlatıcılar
Bu veriler kalıcı olarak silinir ve geri getirilemez. Ayrıca saklama süresi uygulanmaz.
Silinmeyen veriler
- Telefonunuzdaki veriler (bitkiler, bakım geçmişi, hatırlatıcılar, fotoğraflar) hesap
silindiğinde telefonda kalır. Bunları uygulama içinden tek tek silebilir ya da uygulamayı
kaldırarak tamamen silebilirsiniz.
- Fotoğraflar hiçbir zaman sunucuya yüklenmediği için sunucuda silinecek fotoğraf yoktur.
- Google hesabınızın kendisi silinmez; o, Google tarafından yönetilir.